Finac voor uw bedrijf

Finac geeft advies op maat. Ook kunnen we voor u bemiddelen bij het afsluiten van producten. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

Verzuimverzekering

Verzuim heeft aanzienlijke financiële consequenties. U moet tot twee jaar het loon doorbetalen en bent tot 10 jaar aansprakelijk voor de WGA uitkering. Vaak zelfs ook na uit dienst treden!
Lees meer
Visit Verzuimverzekering

Bezitsrisico's

Verzeker de bezittingen van uw bedrijf. Een goede inventarisatie en regelmatige update van uw bezittingen voorkomt over- en onderverzekering.
Lees meer
Visit Bezitsrisico's

Aansprakelijkheid

Wordt steeds belangrijker. Finac adviseert u over mogelijke aansprakelijkheid voor bedrijf, beroep of bestuurders. Ook cyber aansprakelijkheid wordt een steeds groter aandachtspunt.
Lees meer
Visit Aansprakelijkheid

Finac voor uw personeel

Finac adviseert u over verzekeringen voor uw werknemers en verzekeringen tegen financiële risico’s die u als werkgever loopt.

Pensioenen voor werknemers

Een goede pensioenregeling sluit aan bij wensen van zowel werkgever als werknemer. Ons advies omvat een uitgebreide analyse en vervolgens een vergelijking van alle gerenommeerde pensioenaanbieders.
Lees meer
Visit Pensioenen voor werknemers

Langdurig arbeidsongeschikt

Als een werknemer arbeidsongeschikt raakt is deze in beginsel aangewezen op de wettelijke voorzieningen (WIA). Deze zijn veelal niet toereikend. Op verschillende niveau’s is een aanvulling mogelijk.
Lees meer
Visit Langdurig arbeidsongeschikt

Onder andere deze bedrijven laten zich door Finac adviseren

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over verzekeringen?
Steven staat u graag te woord.

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over pensioen?
Christiaan staat u graag te woord.

Christiaan Tieleman

Pensioenadviseur / Financieel Planner

0302393123
Contact

Op dit moment hebben wij helaas last van een telefoonstoring.
Als u een mail stuurt naar info@finac.nl met uw naam en telefoonnummer en het onderwerp dan zullen we u zo spoedig mogelijk terugbellen.