In 7 stappen naar de beste hypotheek

1. Oriëntatie

De eerste stap zet u zelf. U oriënteert zich op een adviseur. U let op “goed gevoel” maar natuurlijk ook op de prijs voor het advies. Het voordeel van onze persoonlijke advisering is dat we rekening houden met verwachte én onverwachte scenario’s en daar toelichting bij geven die over ú gaat. Maak vrijblijvend een afspraak en vertel ons u uw wensen. U krijgt van ons een globaal beeld van uw mogelijkheden.

Het oriëntatiegesprek kan als u dat wenst ook via een online videoverbinding gevoerd worden.

 

2. U kiest Finac als hypotheekadviseur

We sturen u binnen een dag per e-mail onze offerte voor het hypotheekadvies. U geeft ons online opdracht en doet een aanbetaling via iDEAL. Vervolgens maken wij een beveiligd digitaal dossier voor u aan waarin u op een veilige manier de door ons benodigde gegevens kunt uploaden.

 

3. De adviseur gaat voor u “puzzelen”

Aan de hand van uw wensen en de aangeleverde gegevens werken we verschillende financieringsmogelijkheden uit. Diverse varianten ten aanzien van bijvoorbeeld inbreng eigen middelen, looptijd, fiscale optimalisatie worden met elkaar gecombineerd.

4. Het adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek presenteren we de uitgewerkte hypotheekvormen en worden alle details met u doorgenomen. Het gesprek is interactief: door u gewenste aanpassingen worden direct aangepast, doorgerekend en besproken. Na het gesprek krijgt u van ons inloggegevens waarmee u het advies thuis nog eens rustig kunt bekijken.

5. U kiest uw hypotheek

Wij adviseren u deskundig en zorgvuldig. Maar uiteindelijk maakt u de keuze. Als u de hypotheek heeft gekozen die u het meest vindt passen, geeft u uw keuze aan ons door.

6. Wij gaan namens u bemiddelen

Wij dienen de hypotheekaanvraag voor u in bij de bank en zorgen dat de taxatie, bankgarantie en verzekeringen op tijd geregeld zijn. Ook hebben wij namens u contact met de makelaar en notaris. U ontvangt van de bank eerst een Renteaanbod. Na acceptatie en het eventueel aanleveren aanvullende gegevens ontvangt u een Bindende Hypotheekofferte. Dit betekent dat de aanvraag definitief geaccepteerd is.

7. Hypotheek naar de notaris

Na acceptatie door de bank zullen wij u uiteraard informeren. Ook brengen we de notaris op de hoogte. Zodra de notaris de concept Hypotheekakte en Afrekening heeft opgesteld controleren wij deze voor u. Op de dag van de overdracht ondertekent u de hypotheekakte bij de notaris zodat de akte kan passeren.

Het klinkt als een betrouwbaar en helder verhaal
Anoniem on Independer
duidelijke uitleg, zorgvuldig zoeken
JH van der stroom on Independer
Behulpzaam, bereikbaar en professioneel
Elzenburg on Independer
Deskundig zakelijk en toegankelijk
Anoniem on Independer

Overtuigd van de voordelen van hypotheekadvies van Finac?

U bent hartelijk welkom voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak bij ons op kantoor

Hoeveel kost ons advies?

U wilt natuurlijk weten hoeveel onze dienstverlening u gaat kosten. Wij vinden dat onze kosten afhankelijk moeten zijn van de complexiteit van de situatie. En we zijn graag transparant. Bereken hieronder zelf wat hypotheekadvies in uw situatie gaat kosten.

Advieskosten berekenen

Klanten aan het woord:

Contact

Heeft u nog vragen?
Wij staan u graag te woord.

Lerona van Brummelen

Hypotheekadviseur

0302393116
Contact

Op dit moment hebben wij helaas last van een telefoonstoring.
Als u een mail stuurt naar info@finac.nl met uw naam en telefoonnummer en het onderwerp dan zullen we u zo spoedig mogelijk terugbellen.