Waarom een financiële planning?

Veranderingen in wetgeving of uw persoonlijke omstandigheden vragen om financiële beslissingen.
Denk aan verhoging van de pensioenleeftijd, afschaffing van de studiefinanciering en veranderingen in het erfrecht, maar ook aan trouwen, scheiden, kinderen, verhuizen etc. U wilt niet voor financiële verrassingen komen te staan. Een financieel plan van Finac biedt houvast. Hoe?

Afspraak maken

  • Helder overzicht van al uw financiële belangen
  • Zicht op uw netto besteedbaar inkomen en vermogen
  • Doorrekeningen scenario’s als ziekte en overlijden
  • Advies over mogelijke optimalisaties
  • Overbodige of te dure financiële producten “vallen door de mand”

Hoe ziet een financiële planning eruit?

Een persoonlijke financiële planning begint met het inventariseren van uw huidige situatie. Vervolgens kijken we naar uw wensen en doelstellingen en komen  eventuele tekorten duidelijk naar voren.
Wij dragen meerdere oplossingen aan welke we in persoonlijk met u bespreken en zo nodig aanscherpen.

Plannen

Na uw opdracht gaat Finac voor u aan het werk: puzzelen met alle financiële bouwstenen, verbanden leggen, slimme aanpassingen of oplossingen bedenken. Dan volgt het adviesgesprek. Dit gesprek is interactief, wijzigingen en ideeën worden direct doorgerekend.

Online toegang

De gegevens van uw financiële planning bijven een jaar lang online voor u beschikbaar. Zelfs onbeperkt als u een onderhoudsovereenkomst afsluit. Klik hieronder om in te loggen.

Mijn Planning

Uitlegvideo klantomgeving

Als u een persoonlijke login voor uw financiële planning van ons heeft u ontvangen heeft u daarmee toegang tot uw persoonlijke financiële planning.
In onderstaande video wordt uitgelegd welke gegevens u op deze manier kunt inzien.

Afspraak

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw financiële wensen en doelstellingen en geven u inzicht in de mogelijkheden die Finac biedt. U ontvangt van ons een duidelijke offerte, wat wij voor u gaan doen, de bijbehorende kosten en benodigde stukken helder onder elkaar.

Afspraak maken

Hoeveel kost het?

De kosten van een planning hangen samen met de complexiteit van uw financiële situatie én van uw vraagstelling. Voor werknemers/gepensioneerden geldt een vanaf prijs van € 800.
Voor zzp’ers en/of ondernemers met een of meerdere BV’s gelden hogere prijzen.

Als u interesse heeft in een financieel plan ontvangt u na een vrijblijvende kennismaking altijd een persoonlijk adviesvoorstel met daarin de kosten die van toepassing zijn.

 

Contact

Heeft u nog vragen?
Wij staan u graag te woord.

Patrick Wychgel

Hypotheekadviseur / Financieel planner

0302393118
Contact