Welke schadeverzekeringen voor mijn bedrijf?

Er zijn veel verschillende schadeverzekeringen voor bedrijven. Om het voor u overzichtelijk te maken, hanteren we voor onze advisering drie categorieën: aansprakelijkheid, bezittingen en continuïteit.

Aansprakelijkheid

Als basis voor uw bedrijf adviseren wij u minimaal een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kan het gewenst zijn ook een beroeps-, bestuurders- en/of werkgevers aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Bezittingen

Hierbij moet u denken aan het verzekeren van een bedrijfspand, de inventaris en goederen, computerapparatuur en eventueel huurdersbelang. Samen met u inventariseren we de risico’s en bespreken we welke verzekering en voorwaarden bij u passen. Hierbij kijken we ook naar brand –en inbraakpreventie.

Continuïteit

Als uw bedrijf door een calamiteit stil komt te liggen lopen de vaste lasten zoals bijvoorbeeld salarissen/sociale lasten, aflossingen, huren en energiekosten. Een bedrijfsschade- en/of reconstructieverzekering kan in die gevallen uitkomst bieden. Denkt u bij continuïteit van uw bedrijf ook aan cybercriminaliteit.

Cyber verzekering

Een onderwerp waar we in het bijzonder uw aandacht voor vragen is de cyberverzekering. Keer op keer blijkt uit berichten in de media hoe actueel dit onderwerp is.
Kijk hiernaast voor een korte introductie. Graag helpen wij u hier verder mee.

Neem contact op

Voor particulieren en ZZP'ers

Finac adviseert en bemiddelt ook voor particulieren en ZZP’ers in alle soorten schadeverzekeringen en beoordeelt lopende verzekeringen op prijs, dekking en voorwaarden.

Neem contact op

Christiaan Tieleman

Pensioenadviseur / Financieel Planner

0302393123
Contact

Op dit moment hebben wij helaas last van een telefoonstoring.
Als u een mail stuurt naar info@finac.nl met uw naam en telefoonnummer en het onderwerp dan zullen we u zo spoedig mogelijk terugbellen.