Waarom een levensverzekering?

Onze adviseurs begrijpen dat het afsluiten van een levensverzekering van u vraagt stil te staan bij scenario’s waar u eigenlijk liever niet aan denkt. Hoe gaat uw partner de hypotheek betalen als u overlijdt? Kunnen uw kinderen nog studeren? Er zijn verschillende redenen om een levensverzekering af te sluiten. Het doel bepaalt het type verzekering.

Wat is verzekerd?
Bij een overlijdensrisicoverzekering keert de verzekeraar een van tevoren vastgesteld bedrag ineens uit (sommenverzekering). Wij helpen u bepalen hoe hoog het verzekerde bedrag moet zijn. Zo blijft uw familie niet achter met financiële zorgen.

Aflossen hypotheek
Bij het afsluiten van een hypotheek is een overlijdens- risicoverzekering in veel gevallen verplicht. De verzekeraar keert een bedrag ineens uit bij overlijden zodat uw nabestaanden de hypotheek kunnen afbetalen.

Het Finac nabestaanden plan

Wat is er op dit moment precies geregeld? Wat zijn de gevolgen voor de hypotheek?
Hoeveel inkomen heeft de overblijvende partner dan nodig en hoe regelt u dat?
Het Finac Nabestaanden Plan geeft antwoord op deze vragen zodat u weet waar u aan toe bent.
Het Finac Nabestaanden Plan kost 495 euro inclusief de bemiddeling voor een verzekering.

Neem contact op

Lerona van Brummelen

Hypotheekadviseur

0302393116

Onze dienstverlening (DVD risico)

Het afsluiten van een levens- verzekering is maatwerk. Met ons dienstverleningsdocument krijgt u inzicht in de opties en de kosten daarvan.

Download DVD Risico

Onafhankelijk en deskundig

Bepalen hoeveel u moet verzekeren vereist inzicht. Vervolgens moet u een verzekeraar kiezen. Finac werkt met vrijwel alle aanbieders samen en kan prijzen en voorwaarden voor u vergelijken.

Contact

Op dit moment hebben wij helaas last van een telefoonstoring.
Als u een mail stuurt naar info@finac.nl met uw naam en telefoonnummer en het onderwerp dan zullen we u zo spoedig mogelijk terugbellen.